Ha telefonon tenné fel kérdését
+3670 426 9721

ÁSZF

ÁSZF
Életmód: Ismerd meg a jóga gyógyító hatásait! »A jógának nagyon sok jótékony és gyógyító hatása van. A jóga relaxál, pihentet, energizál, erősít. Gyógyító hatása annyira nagyszerű, hogy minden jógaóra után jobban érzi magát az ember, mint előtte.

Életmód: Rajzolj egy fát! Ismerd meg magad a Fa-rajz teszt segítségével »

A kéznyomunk, az írásunk, de a rajzunk is nyomot hagy, amely jellemző az alkotójára. Elég egy fát rajzolni és az alkotás máris információkat hordoz a rajzoló személyiségjegyeiről, mutatja azt a képet, ahogyan a rajzot készítő látja, értékeli a világot.

Párkapcsolat: Hogyan kezeld 5 lépésben a konfliktusokat? »


Ahol emberek vesznek körül, ott óhatatlan a konfliktusok megjelenése is. Útmutatónk egy nagyon röviden és tömören megfogalmazott ajánló, amelyet érdemes minden konfliktus esetében segítségül hívni. Csak négy lépés, amelyet ha betartasz és alkalmazol, életed nyugodtabb, kigyensúlyozottabb lesz.

Párkapcsolat: A működő párkapcsolat alapja az elköteleződés?! »


Vajon érdek- vagy életközösségben élünk-e? Az idézett tanulmány elgondolkodtató. Rámutat arra, mennyire fontos az elköteleződés és mit is érdemes értenünk alatta. Mit jelent a boldogság és hogyan élték meg elődeink, éljük meg mi? Csak egy lehetséges vélemény párkapcsolati útmutatóként, ám ha figyelmesen olvassuk, sokat segít a hétköznapokban. 

Bejelentkezés
Leszel a barátunk?