Ha telefonon tenné fel kérdését
+3670 426 9721

Párkapcsolat, gyermeknevelés

Manapság alig jut elég idő magunkra, szerelmünkre, partnerünkre, társainkra, barátainkra, gyermekeinkre – minőségi idő pedig sajnos még kevesebb.

E menüpontunkban segítséget nyújtunk abban, hogy rohanó világunkban hogyan állj meg és szánj minőségi időt másokra, hiszen már te is megtapasztaltad, hogy igazán boldog akkor vagy, ha mosolygós arcok vesznek körül.

De segítséget kaphatsz itt a gyermeknevelés igen jelentős kérdéseiben is.  

Böngéssz kedvedre a cikkek között, hogy egy tökéletes világot teremts magadnak és környezetednek!


A működő párkapcsolat alapja az elköteleződés?!


Vajon érdek- vagy életközösségben élünk-e? Az idézett tanulmány elgondolkodtató. Rámutat arra, mennyire fontos az elköteleződés és mit is érdemes értenünk alatta. Mit jelent a boldogság és hogyan élték meg elődeink, éljük meg mi? Csak egy lehetséges vélemény párkapcsolati útmutatóként, ám ha figyelmesen olvassuk, sokat segít a hétköznapokban. 

Én-közlés – mert a probléma megoldására törekszem


Az én-közlés hatékonysága talán egyszerűségéből és könnyen alkalmazhatóságából fakad. Kevés olyan konfliktuskezelési technika létezik, amely ilyen kevés ráfordítással ilyen nagy eredményekhez vezet.

Hogyan kezeld 5 lépésben a konfliktusokat?


Ahol emberek vesznek körül, ott óhatatlan a konfliktusok megjelenése is. Útmutatónk egy nagyon röviden és tömören megfogalmazott ajánló, amelyet érdemes minden konfliktus esetében segítségül hívni. Csak négy lépés, amelyet ha betartasz és alkalmazol, életed nyugodtabb, kigyensúlyozottabb lesz.

Bejelentkezés
Leszel a barátunk?