Ha telefonon tenné fel kérdését
+3670 426 9721

Válj önfejlesztővé! – Rendezvényeink

Kedvedre válogathatsz olyan programok között, amelyek segítenek önfejlesztésedben.

Minden programunkon, képzésünkön gyakorlati tudás birtokába jutsz, amit akár már aznap ki is próbálhatsz, hogy könnyebb legyen az életed.

Az idő nem akadály többé! Egy-egy fontos, életvitellel kapcsolatos kérdésedre akár rövid, 2 órás képzésünkön is választ kaphatsz.

Ám ha szánsz rá elég időt, részt vehetsz ugyanebben a témában tartott egy- vagy kétnapos képzésünkön is, ami természetsen sokkal részletesebben foglalkozik egy-egy kérdéssel, és a gyakorlatban is megmutatja, bizonyos kérdésekben hogy működünk, lehetőséget adva arra, hogy az elsajátított ismereteket védett környezetben, a tréningterem falai között megtapasztald, begyakorold.
 


4 órás fejlesztő programok gyerekeknek szombatonként


Szeretnél közös programot szervezni pároddal, ám most a gyerkőcöt olyan programra vinnéd el, ahol tanul valami mást, fejlődik, miközben megbízható emberek vigyáznak rá? 

2 órás esti rendezvények


Nézz be rövid, kóstolóként kínált képzéseinkre, garantáljuk, már innen is hasznos tudással távozol.

1 napos rendezvények


Ezeken az egynapos programokon bővebb betekintést nyerhetsz egy-egy témába, amelynek megoldását vagy tudásanyagát szeretnéd elsajátítani.

2 napos vagy hosszabb rendezvenyek


Két napos vagy annál hosszabb rendezvényeink gyakorlati képzések, tréningek. A témának mestere leszel, a gyakorlatban azonnal kipróbálhatod magad abban, amit megtanulsz, készségszinten tudod elsajátítani a választott téma tudásanyagát és eszközeit.

Bejelentkezés
Leszel a barátunk?