fbpx

Értékesítői készségfejlesztő tréning

Induló online tréning

- aktív értékesítés -

avagy: LEAD generálás, tárgyalás egyeztetés és kivitelezés

Mi úgy tartjuk, hogy az értékesítés során is a vevő, a leendő partner érdeke kell, hogy a fókuszban legyen, továbbá az értékesítési folyamat a bizalom és az együttműködés kialakításáról is kell szóljon, nem csak a bevételszerzésről. 

A képzés során a résztvevőkben erősödik a felelősségérzet saját tevékenységükért és annak eredményességért; eszközöket kapnak a célravezető értékesítői kommunikáció és a bizalomépítés terén; növekszik a motivációjuk az ügyfélmegszólításra; kialakítják saját utánkövető rendszerüket, amivel nem vész el egy megkeresés sem; eszközökkel gazdagodnak, ami révén elhagyhatják a hideghívásokat; javul a zárási arányuk; magabiztosabbá válnak munkájuk tekintetében.

A képzés indul: 2025.01.10.

Jelentkezem a képzésre

Tudsz valakit, akit szintén érdekelhet?
Légy jófej és küldd el neki is:

business-communication-2021-09-24-03-32-28-utc

Ha értéktesítéssel foglalkozol,

akkor úgy tűnik, hogy munkád eredménye jól mérhető:

sikerült üzletet kötni vagy sem.

Azonban egy-egy értékesítési helyzet, telefonálás vagy tárgyalás eredményessége ennél sokkal árnyaltabb. Kevés olyan termék vagy szolgáltatás létezik, amit azonnal megvesznek az érdeklődők, ráadásul ilyen esetekben ritkán van szükség értékesítőre. Ha a szolgáltatásod csak egy-egy időszakban szükséges egy adott vásárló számára, akkor figyelmet kell fordítanod a vásárlói életút értékre (CLV), amit leghatékonyabban úgy lehet növelni, ha folyamatos bizalmat építesz és figyelemmel kíséred, hogy mikor éled potenciális partneredben vevői szándék. Addig előkészíteni, ekkor cselekedni kell.

Egy értékesítő számára az egyik legnagyobb mumus a ’nem’, hiszen kudarcélményként élheti meg, ami folyamatosan és jelentősen csökkenti a motivációját, lassanként azt veszi észre, hogy ’nehéz a telefon’, azaz nincs kedve elindítani sem az értékesítési folyamatot, amitől persze még rosszabbak lesznek mutatói és gyorsulva romlik a helyzet…

Bár lenne megoldás?!

A jó hír, hogy szerencsére van!

Hogyan segít a tréning?

Személyiségbe és készségekbe beépülő ismeret

 • Az aktív értékesítési online tréning rövid idő alatt több területen is fejleszti a résztvevőt, hogy minél előbb siker koronázza cselekedeteit és az azonnali ’igen’-től eltérő választ is helyén tudja kezelni.
 • A 4*4 órás tréning során önismereti és szemléletmódbeli alapozással kezdünk, figyelmet fordítunk az értékesítők számára kulcs fontossági kommunikációs elemekre (különösen kérdezéstechnika), megismerjük a vevői életciklust, valamint az igazságpillanatokat, amik segítségünkre vannak, hogy a bizalomépítés eszközeit feltárjuk és elsajátítsuk, végül konkrét értékesítői eszköztárat fejlesztjük, ami nem csak az emberi készségeket jelentik, de az értékesítést kísérő minimálisan szükséges időben maximális eredményt hozó adminisztratív teendőkhöz is kedvet kapunk. 
 • A képzés a tréningmódszertannal kerül kivitelezésre, ami biztosítja, hogy a résztvevők ne csak sok érdekes dolgot halljanak, tanuljanak, de ténylegesen beépüljön a személyiségükbe és készségeik közé mindaz, amivel megismerkedtek.

Érdekelnek a részletek

Siker és hatékonyság

Mire tanít meg a tréning?

 • etikus és transzparens működés
 • bizalom megteremtése
 • kommunikációs eszközök – kérdezéstechnika, aktív meghallgatás
 • LEAD generálás
 • vevői igénymegtalálás és haszonérvelés
 • eredményes időpontegyeztetés
 • sikeres tárgyalás alapjai
 • hatékony vevőadminisztrálás => minden LEAD eredményt hoz egyszer

Mennyibe Kerül?

Miben különbözik a többi oktatástól?

Több dimenzióban különbözik a többi oktatástól:

 • erős kommunikációs eszközök kerülnek átadásra, amihez társul az etikus használat melletti elköteleződés
 • tréning módszertannal dolgozunk, ami az élmény alapú tanulás gyakorlatba átültetésre kerülő eredményével kecsegtet
 • ráadásul online oktatásként kényelmesen, saját irodádból kényelmesen vehetsz részt a képzésen, miközben a valós térben kivitelezett foglalkozások összes előnyét is biztosítja a módszertanunk

Pontosan mit kapsz a kurzustól?

Magabiztosság

Magasabb sikerráta mellett az ideiglenes elzárkózást is helyén tudod kezelni. Megtalálod egyéni erősségeidet és megtanulsz ezekre építve tevékenykedni

Készségek

Célzott kommunikációs és értékesítési eszközöket sajátítasz el, melyek megfelelő helyen és módon tudsz alkalmazni, így vérbeli profi módon, ráadásul természetesen viselkedve vezeted vevőidet a kölcsönös előnyök melletti üzletkötésig.

Vevői fókusz

Minden jó, ha a vége jó, főleg akkor, ha mindenkinek! Bár egy bárányt egyszer meg lehet nyúzni akkor is, ha tiltakozik, de az okos ember rájött már rég, hogyha lenyírod akkor nem csak folyamatosan biztosítja a hasznot, de még hálás is lesz érte, hiszen róla szólt a folyamat. Ugyanígy működik ez az értékesítés során is.

Tartósan jó emberi kapcsolatok

Képzeld el, hogy bárki, akivel találkozol a segítségedre van. Jó eséllyel vásárol is tőled előbb-utóbb, de ennél is fontosabb, hogy megosztja veled gondolatait és tapasztalatait, amitől te még jobban tudod végezni a munkádat, ráadásul másoknak is azt ajánlja, hogy találkozzanak veled. Mennyivel lenne könnyebb az életed?

Képzés menete

 • A képzés online, zoom programon keresztül kerül megtartásra, így a képzés idejére csak egy nyugodt helyet és egy laptopot szükséges biztosítanod magad számára. Hasznos, ha jegyzetfüzet és egy -lenémított- telefon is van a kezed ügyében, hiszen az interaktivitást webes felmérést biztosító alkalmazásokkal is erősítheti a tréner, esetlegesen az is előfordulhat, hogy éles hívások indításához is kedvet kapsz, amikor a tréner erre teret biztosít.
 • Fontos, hogy működőképes kamera és mikrofon álljon rendelkezésedre, hiszen az interaktív foglalkozások enélkül nem működnek számodra.
 • Az alábbi időpontokban kerül megrendezésre a következő tréning:
2025.01.10.13:00-17:00
2025.01.17.13:00-17:00
2025.01.24.13:00-17:00
2025.01.31.13:00-17:00

 

 • Mivel az alkalmak 4 órás időtartamot vesznek igénybe, így előtte-utána folytathatod a munkanpodat. 
 • Az alkalmak között egyéni gyakorlásra tesszük a fókuszt, aminek eredményei a következő találkozó tartalmát erősítik, ebben a tréner útmutatása lesz segítségedre.
 • A résztvevők egyénileg jelentkeznek a képzésre, más és más cégektől érkeznek, így tapasztalatuk különösen sokat jelenthet számodra is, amikor megosztásra kerül. A tréner továbbá lehetőséget fog teremteni, hogy -mindenkinek megfelelő módon- a résztvevők közötti kapcsolat is erősödjön, így elképzelhető, hogy ilyen módon is stratégiai partnerekkel gazdagodhatsz.

Jelentkezem a képzésre

A képzés ára

Befektetés saját magadba,
ami igazán megtérül

Early bird

2025.01.03-ig

168.000 Ft

(132.283 Ft + Áfa)

Ez mind a tiéd lesz:

 1. Magabiztosság
 2. Készségek
 3. Vevői fókusz
 4. Tartósan jó emberi kapcsolatok

Jelentkezem a képzésre

Egy összegben

HAMAROSAN

BNI tagoknak

10%-os kedvezményt biztosítunk

Jelentkezem a képzésre

Megéri neked?

Ha most azon gondolkodsz, hogy megérné-e rászánni az időt és pénzt erre a képzésre, akkor engedd meg, hogy segítsünk gondolkodni!

A képzés elvégzése az alábbi előnyökkel jár számodra:

 1. jövedelem növekedése: ha már eddig is értékesítőként dolgoztál, várható, hogy tanultak alkalmazásával rövid távon 10-15%, fél év múlva pedig akár 20-40%-al növekszik az általad generált üzletek értéke, ezáltal a jutalékod is. Ha kezdő értékesítőként vágsz bele a tanulásba, akkor tudnod kell, hogy ilyen típusú tudás nélkül egy értékesítő 4-6 hónapon belül 90%-os valószínűséggel pályaelhagyó lesz, ami nem csak anyagi veszteség, de az önértékelésre is rettenetes hatással van; a képzés révén ez az arány harmadára csökkenthető.
 2. hatékonyság növekedés: a megismert technikák lehetővé teszik, hogy kevesebb felesleges tevékenységet végezz, így időgazdálkodásod jelentősen javul, az így szerzett időt akár újabb megkeresésekre, önfejlesztésre vagy önmagadra és a családodra fordíthatod.
 3. elégedettség és öröm: az intenzív képzés hatására magabiztosabbá válsz a munkádban, ráadásul javul a sikerrátád, valamint megfelelően kezeled az időleges elutasítást is, nem beszélve arról, hogy az eredményes zárásokat többre becsülöd, helyére kerül önmagad elismerése. Ezek a hatások külön külön is kellemesebbé teszik az életet, ráadásul kölcsönösen erősítik egymást!

Jelentkezem a képzésre

GYIK

Összeszedtük azokat a kérdéseket, amik felmerülhetnek benned!

Mennyi időt vesz igénybe a képzés, és hogyan történik?

4 alkalommal 4 órás képzés, amit online, zoom segítségével érsz el, így saját irodád kényelmében fejlődhetsz.

Van-e előfeltétele a képzésnek? Szükséges előzetes ismeretekkel rendelkeznem?

Előfeltétele nincs, nem szükséges előképzettség sem. Azonban jelentősen növelheti az eredményességet számodra, ha végiggondold a korábbi időszak tanulságait, előkészíted az értékesítési statisztikáidat, hiszen ezek kiindulópontjai lehetnek a fejlesztésnek.

Mi a tréning módszer, és hogyan segíthet nekem a mindennapi életemben?

A tréning módszer gyakorlatokra, játékokra és felmérésekre épülő, gyakorlatorientált oktatási forma, ahol az elméleti tudást a saját magad megélésére építve sajátíthatod el, így a mindennapi életbe azonnal átültethető készségekkel gazdagodsz. Ezek a készségek első sorban az értékesítői munka fejlesztését célozzák ugyan, azonban gyakorta tapasztalják résztvevőink, hogy ha vezetőként is dolgoznak, akkor fejlődött a beosztottakkal való viszonyuk, sőt a magánéletben is jó eséllyel pozitív változásokat generál egyes összetevők használata.

Mikor és hol zajlik a következő képzés, és hogyan jelentkezhetek rá?

A „képzés menete” menüpontban találod a képzési időpontokat és JELENTKEZEM linkre kattintva elindul a folyamat, ami eredményeként te is sikeresen részt vehetsz ezen a képzésen.

Mikor nem ajánlott a képzés?

NHa nem értékesítési területen dolgozol és összességében is elvétve van dolog ügyfelekkel, akkor sokkal inkább neked szóló képzéseket találhatsz az Aktív értékesítési tréningnél.

Milyen esetben javasoljátok kifejezetten ezt a tréninget?

Ha értékesítőként tartós sikereket szeretnél elérni úgy, hogy közben nem veszítesz emberi kapcsolatokat, hanem épp ellenkezőleg, azokat tudatosan erősíteni tudjad.

Várunk téged is,

hogy az az értékes termék/szolgáltatás, amit képviselsz

eljusson az arra érdemes vásárlóközönséghez, akik hálásak neked, azért és ahogy elérhetővé teszed számukra portékádat!

Jelentkezem a képzésre

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

A fejlődésedért vagyunk itt, és alig várjuk, hogy része lehessünk ennek az izgalmas útnak. Nincs más dolgod, mint írni nekünk és mi hamarosan válaszolunk.

Csapatunk készen áll arra, hogy segítsen a képzések kiválasztásában, időpontokban vagy akár egyedi igényekben.

Ha kérdéseid vannak, vagy szeretnél több információt kapni a képzésekről, bátran írj nekünk.


  Megértettem és elfogadtam az adatkezelési nyilvántartásban foglaltakat.

  Hírlevél feliratkozás

  Ha szeretnél értesülni a képzőközpont legfrissebb híreiről, akkor add meg neved és email címed!