fbpx

Rólunk

Ismerj meg minket!

Nálunk az ember áll a középpontban.

 • 21 Évnyi Tapasztalat: Már több mint 21 éve nyújtunk segítséget az embereknek a szervezetekben és a magánéletben, hogy napjaik hatékonyabbak, eredményesebbek, nyugodtabbak és kiegyensúlyozottabbak legyenek.
 • Szemléletváltás: Képzéseink és tréningjeink segítenek felismerni, hogy egy adott élethelyzetben több megoldás is lehet. Megtanítunk újra gondolkodni és elengedni a régi, berögzült viselkedési mintákat.
 • Fejlődés és Felelősségvállalás: Célunk olyan lehetőségeket nyújtani, amelyek megváltoztatják a szemléletmódot és növelik a felelősségérzetet. Segítünk értékelni jelenlegi körülményeidet és szükség esetén változtatni rajtuk.
 • Sokoldalú Megközelítés: Képzéseink széles skálája illeszkedik a szervezetek hosszú- és rövidtávú fejlesztési céljaihoz.
 • Módszerek: Szakembereink számos fejlesztési módszert használnak, beleértve a tréninget, coachingot, team-coachingot és workshopokat.
 • Szaktudás: Szakembereink magabiztosan használják az NLP, Tranzakcióanalízis, Enneagram, DISC és LEAN alapelveit és eszközeit.

Trénereink bemutatkoznak

Heinbach Dárius

Aki játszani szeret, tanulni is. A tréning számomra pontosan ezt a játékos tanulást teszi lehetővé, ahol egy csoportnyi ember csapattá válik az együtt megélt feladatok, gyarkorlatok, szituációk, azaz játékok során megélik a közös cél elérésének élményét. Az út során új készségeket sajátítanak el, felelevenítenek és ezzel aktivizálnak feledésbe merült tudásokat vagy tapasztalatokat, megtanulnak megnyílni maguk és mások felé, ami sokkal gyorsabb és hatékonyabb fejlődést tesz lehetővé, mint amit korábbi tanulási-tapasztalatunk szerint el tudtunk képzelni.

Heinbach Lívia

Mivel is foglalkozom? Emberekkel, magammal, magamon keresztül emberekkel, az embereken keresztül magammal. Elfogadással, mind magamat mind a résztvevőket, sőt sok esetben a hozzájuk kapcsolódó embereket rajtuk keresztül. A tréning egy olyan közeg, ahol minden percben tanulunk valamit mi trénerek és a résztvevők is, jobban megismerjük azt, akik vagyunk. Az egész életünkre kihat hiszen minden változás belőlünk fakad. A változás pedig kölcsönhatásba lép mindenkivel. Amikor elfogadjuk magunkat, elfogadunk másokat és ettől olyan egyensúlyba kerül minden, mi magunk és a körülöttünk lévő világ. Hát nem jobb így élni? Nekem igen!

Juhász Bálint

“Mindig ragaszkodtam valamiféle biztonsághoz, állandósághoz, hisz olyan érzésem volt, hogy a teljességet csak akkor érhetem el, ha előre látom és kontrollálom a történéseket. Idővel rájöttem, hogy azt próbáltam megállítani és mederbe terelni, ami megállíthatatlan hisz a lét természetétől idegen az egy helyben állás, mert mindig mozgásban és mindig dinamikus változásban van.

Ahova a figyelmünket szegezzük arra összpontosul az energiánk is, ha a múlt sérelmei és a jövő bizonytalanságai határoznak meg bennünket akkor a figyelem is ezeken fog összpontosulni.

Azon dolgozom, hogy megmutassam az állandó változásban rejlő lehetőségeket a jelen helyzeten és pillanaton keresztül. A múlt iskola, a jövő lehetőség, a jelen pedig az ami MOST történik.

MOST vagy?”

Borzai László

“A mai napig immáron több, mint húsz évet töltöttem kereskedelemben, jó pár évet vezetőként is, három féle iparágban, tíz évet felnőttképzésben és majd nyolc évet tréneri-képzési pályán. Ez idő alatt nagyon sokféle helyzettel, szituációval és emberrel találkoztam. Rengeteg élménnyel, tudással, tapasztalattal gazdagodtam.

A tréningek és képzések során én abban tudok segíteni a résztvevőknek, hogy megtalálják önmagukban a zsenialitásukat és ezt a tehetséget kibontakoztatva megvalósítsák céljaikat, terveiket, vágyaikat. Így azt az életet tudják élni, amire titkon mindig is vágytak!”

Molnár Mónika

“Évekkel ezelőtt ugrottam egy nagyot a komfortzónámból önmagamért, részt vettem egy Fürkész általi Enneagram tréningen. Felébredés, fejlődés, kinyílt a világ. Felszabadultam.

Utána jött a trénerképző, majd elkezdtem én is tréningeket tartani, immár a Fürkész kötelékében. Magamra találtam a személyiségfejlesztésben és az emberekkel való munkában. Célom, hogy mindazt a tudást és tapasztalatot, amit megszereztem, továbbadjam bármerre, ahol nyitottsággal és hajlandósággal fogadják. Mélységesen hiszek a fürkészi hitvallásban, miszerint magunknak és másoknak is megengedjük, hogy önmaguk legyenek.”

Ginder Anita

“Világéletemben azon tűnődtem: vajon „normális” vagyok? Más is működik úgy, ahogy én működöm, gondolkodom, cselekszem? Mindig is megfigyeltem mindent magam körül, óvatos voltam, minden lépésemet jól átgondoltam. Mindeközben a barátaimtól egészen mást láttam és emiatt is fogalmazódott meg bennem a fenti kérdés. Évekig ült ott bennem megválaszolatlanul.

Majd egy napon lehetőségem adódott részt venni egy, a Fürkész Holding által szervezett Enneagram tréningen, amelyen végre választ kaptam a kérdésre és minden megvilágosodott. Így kezdődött el az önismereti utam, melyen azóta már sok-sok „kilométert” megtettem és továbbra is ezen az úton haladva remélem másoknak is tudok segíteni. Ahogy Jean-Paul Sartre mondta: „Az ember semmi más, mint amivé önmagát teszi”.”

Simits Ernő

„Hiszek a tréneri munkában, abban, hogy a komfortzóna elhagyása új perspektívákhoz és végül fejlődéshez vezet.”

Ernő 25 éves értékesítési tapasztalattal és 15 éves nemzetközi vállalatvezetési tapasztalattal rendelkezik.

Az elmúlt 5 évben fókuszában a tréneri szakma állt.”

Kosztya Anna

2019-ben találkoztam először a vállalati tréningek világával, először résztvevőként. Majd annyi kérdésem lett, hogy egy Enneagram önismereti képzésen találtam magam a Fürkész Holdingnál, ahol óriásit fordult velem a világom. Megismertem, illetve megértettem önmagam egy olyan részét, amit addig az érthetetlenség káosza fedett. Majd egymást követték az események, előbb trénerré váltam, majd a coaching szakma adott mélyebb megértést. Ma már Coachként és fejlesztő trénerként a Fürkész csapatához csatlakozva dolgozom burnout és szemléletfejlesztés területen.

Trénerként küldetésem a munkahelyek pszichológiai biztonságának megteremtésén és a dolgozói jólét elérésén keresztül a szervezetek teljesítményének és munkaerőmegtartó képességének stabil növelése minden résztvevő megelégedésére.

Fürkész Holding mérföldkövei

 • 2002

  A Fürkész Integrációs Holding Kft. megalapítása,

  beföldi magánszemélyek azzal a céllal alapították, hogy a hazai KKV szektor szereplőit integrálva és oktatva szinergikus előnyöket érjenek el. Az ügyvezetést az egyik tulajdonos: Heinbach József látja el.
 • 2003

  Kft.

  a Kft-t bejegyzi a cégbíróság
 • 2005

  Heinbach Dárius ügyvezető

  A cég ügyvezetését és a többségi tulajdonrészt Heinbach Dárius veszi át édesapjától. A tevékenységek között megjelenik az online platformon történő oktatás, a sulianeten.hu projekt
 • 2007

  Fürkész Holding Kft.

  A vállalkozás nevét a tulajdonosok Fürkész Holding Kft-re változtatják, megtörténik a cég bejegyzése a felnőttképzési nyilvántartásba.
 • 2008

  Felnőttképzési tevékenység

  Akkreditált felnőttképző intézményként szerez engedélyt a Fürkész Holding Kft. megkezdődik a D körös felnőttképzési programok bejegyzése. A felnőttképzési tevékenységgel cégünk 100 millió Ft-ot meghaladó árbevételt ér el az év folyamán.
 • 2010

  Pályázatmenedzsment

  A felnőttképzési tevékenység mellett teljeskörű pályázatmenedzsment tevékenységet is vállal a szervezet.
 • 2012

  Pedagógusok képzése

  PED akkredeitált képzésekre is engedélyt szerez felnőttképző intézményünk, megkezdődik a pedagógusok képzése is.
 • 2013

  Non-profit szervezeteknek fejlesztés

  A vállalkozásoknak szóló fejlesztési programok mellett jelentős részt képvisel a különböző non-profit szervezetek (egyesület, alapítvány, iskola, önkormányzat stb.) felé, illetve azok célközönségének nyújtott szolgáltatások aránya a tevékenységünkből. Ennek a szegmensnek a szerepe 2020-ig töretlenül fennmarad.
 • 2014

  Heinbach Lívia ügyvezető

  Az ügyvezetői pozíciót Heinbach Lívia veszi át bátyjától, így a vállalkozás a második generációváltást teljesíti sikerrel. Heinbach Dárius vezetésével elindul a horvát piacnyitás, megalakításra kerül az Uspješan korak d.o.o., ami a cégcsoport horvátországi tevékenységét biztosítja. A cégcsoport elkezdi a közös munkát a BNI Adria szervezettel, így az ’Aki ad, az nyer’ filozófia már hivatalosan is cégünk alapértékei közé emelkedik.
 • 2015

  BNI tag Magyarországon

  Magyarországon is csatlakozik cégünk a kecskeméti BNI csoporthoz, ahol a tagságunk a mai napig biztosított, illetve a két országban folyamatosan legalább három üzleti csoportnak tagjai cégcsoportunk vezetőségének tagjai, ennek révén jelentős kapcsolatrendszert építünk ki számos városban (Zágráb, Eszék, Kecskemét, Budapest, Szekszárd, Pécs, Szeged stb.)
 • 2016

  BNI Kelet-Horvátországban történő kiépítésen

  Heinbach Dárius stratégiai igazgató és cégcsoportunk több csapattársa együttműködésére alapozva elindul a BNI Kelet-Horvátországban történő kiépítése, amit 2019-ig felügyel igazgatónk.
 • 2017

  Eszéki iroda megnyitása

  Az eszéki iroda megnyitásával a két országban ügyfélirodáink száma négyre bővül (Budapest, Zágráb, Pécs, Eszék), tevékenységünkkel a két ország teljes területét lefedjük. Sor kerül az első trénereink által tartott Enneagram tréningre, ezzel megerősödik intézményünk fókusza a személyiségfejlesztő képzések területére.
 • 2018

  Tudásátadás és szervezetfejlesztésre koncentrálunk

  Jelentősen bővül ügyfélkörünk a felnőttképzési szolgáltatások terén, így stratégiai döntés születik a pályázatmenedzsment tevékenység kiszervezésére, a cégen belüli pályázati feladatokat a következő két év során sikeresen leépítjük, így egyre inkább a tudásátadás és szervezetfejlesztési területekre tudunk koncentrálni ügyfeleinknél. Elindul az első trénerfelkészítő csoport, amit a következő években 4 további évfolyam követ.
 • 2019

  Virtuális valóság alapú tréning

  Csapatunk ’feltalálja’ a VR, azaz virtuális valóság alapú tréninget, ami korábbi innovációinkhoz képest is kimagasló jelentőségű újítás a piacon.
 • 2020-21

  Online tréninganyagok

  A COVID világjárvány jelentősen érinti, közel két évre ellehetleníti a valós térben tartott trénigeket. Az alkalmazotti létszám jelentős csökkentésére kényszerül a vállalkozás, azonban sikeresen vészeljük át a kihívásokkal teli időszakot. Ennek fő oka az online tréninganyagok kifejlesztése, amivel a 2006-ban megkezdett online oktatási tevékenységünk új lendületet kap. Különlegesnek számít a piacon az Avatáros Parapoly, ami home office-ból is élvezhető csapatépítő tréningként funkcionál.
 • 2022

  Online BNI csoport megalakítása

  Ügyvezetőnk és startégiai igazgatónk is jelentős szerepet vállal egy-egy online BNI csoport megalakításában, illetve megerősítésében, ami révén egészen új alapokra helyezzük a ’Megváltoztatjuk, ahogyan a világ üzletel’ víziót, hiszen határtalan üzleti együttműködések születését biztosítják online platformjaink.
 • 2023

  40. Enneagram I. tréning

  Töretlen növekedés tapasztalható ügyfélkörünk létszámában és átbillen a multinacionális és közepes méretű vállalkozások árbevételaránya a mikro és kisvállalkozásokhoz képest. Megtartásra kerül a 40. Enneagram I. tréning.

Vezetői nyílt levél

Kedves Látogató!

A Fürkész Holdingnál mindig örömmel fogadjuk azokat a látogatókat, akik fejlődni akarnak és ezért készek tenni is, ezért is hoztuk létre a www.fejlodniakarok.hu oldalt is, hogy képzéseinket ne csak 1-1 cég belső képzéseként tudjuk biztosítani, de egyéni érdeklődők is megtalálják az ’utat önmagukhoz’. 

Csapatunk évtizedek óta elkötelezett híve a felnőttképzésnek, azon belül is a tréningmódszertant választottuk eszközül, hiszen előadások helyett interaktív játékokra, szimulációkra, feladatokra és tesztekre épülő programok hozzák felszínre a résztvevőkben rejlő -néha rejtőző- értéket, tudást és tapasztalatot, amit tréneri feloldás (facilitáció) során alakítunk kézzelfogható tanulságokká és eszközökké.

Képzéseink első sorban készség- és személyiségfejlesztést céloznak. Előbbi olyan gyakorlati eszközökkel látja el a résztvevőket, amit az üzleti és magánélet mindennapjaiban tudnak alkalmazni (kommunikáció, értékesítés, vezetés, időgazdálkodás stb. területein), míg utóbbi egy izgalmas utazásra invitálja a résztvevőket: önmagunk megismerése felé. A személyiségfejlesztésről hosszasan lehet beszélni, most csak a saját megélésemet osztanám meg, amit a másfél évtizedes koncentrált munka során elértem: megtaláltam az engem akadályozó hiedelmeim jelentős többségét és azokat -valódi funkciójuk tudatosítása mellett- erőforrásokká tudtam tenni, továbbá a korábbi automatikus viselkedési mintázataimat és azok kiváltó okait feltártam és ezzel visszavettem a tudatos irányítást önmagam felett, amikor arra a legnagyobb szükségem van. Avagy egyszerűbben fogalmazva: életem nagy részét a középpontomban élem, azaz boldogan, hatékonyan és harmóniában. Küldetésem, ahogy trénertársaimnak is, hogy ezen az úton minél több embert tudjunk segíteni, ami természetesen újabb tanulságokat és fejlődést hoz nekünk magunknak is, azaz a tréningeken való részvétellel te is hozzájárulsz ahhoz is, hogy mások még gyorsabban tudjanak fejlődni. 

Izgalmasan hangzik? Ha igen, szeretettel várunk, tarts velünk első Fürkészes tréningedre!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

A fejlődésedért vagyunk itt, és alig várjuk, hogy része lehessünk ennek az izgalmas útnak. Nincs más dolgod, mint írni nekünk és mi hamarosan válaszolunk.

Csapatunk készen áll arra, hogy segítsen a képzések kiválasztásában, időpontokban vagy akár egyedi igényekben.

Ha kérdéseid vannak, vagy szeretnél több információt kapni a képzésekről, bátran írj nekünk.


  Megértettem és elfogadtam az adatkezelési nyilvántartásban foglaltakat.

  Hírlevél feliratkozás

  Ha szeretnél értesülni a képzőközpont legfrissebb híreiről, akkor add meg neved és email címed!