fbpx

Értékrendi tréning lőtéren

avagy: Ha lövésetek sincs… akkor jól jön az éleslövészettel turbózott értékrendi tréning

Ez a képzés lőtéren kerül kivitelezésre, ahol a résztvevők többféle lőfegyvert próbálnak ki éles tölténnyel, céltáblára lőve, ami kellőképpen erős pszichés hatást gyakorol, hogy kilépjenek a komfortzónájukból, így lehetőséget kapnak a trénerek, hogy a személyiség mélyrétegeiben nyugvó egyéni és csoportos ÉRTÉKREND-re rámutathassanak, annak megismerését követően pedig a résztvevők technikákat ismernek meg az értékrendjük céljaikhoz kapcsolódó átalakítására.

Jelentkezem

Tudsz valakit, akit szintén érdekelhet?
Légy jófej és küldd el neki is:

shooting-range-2451669_1280

Milyen problémára nyújt megoldást?

Az ÉRTÉKREND minden egyénben és szervezetben jelenlévő belső iránytű,

ami akkor is működik, ha nem tudunk róla, azonban ilyenkor könnyedén a fejlődésünk és tudatosan kitűzött céljaink elérésének gátjaivá válhat.

Olyan szervezeteknek, illetve csapatoknak ajánljuk különösen, akik elszánták magukat, hogy az eddigi működésüket felülíró, nagyobb horderejű célokat érjenek el, új szervezeti struktúrát vagy ismeretlen tevékenységet vezetnek be a mindennapokba, vagy különösen nagy kihívások előtt állnak.

Olyan magánszemélyeknek ajánljuk nyílt tréninghez való csatlakozást, akik elhatározták, hogy változtatnak életükön, akár a munka, akár a magánélet területén, de azt érzik, hogy valami visszatartja őket: akárhogy akarnak is tudatosan változtatni, valahogy nem sikerül kivitelezni. Legyen szó fogyókúra vagy sport elkezdéséről, dohányzásról vagy egyéb káros szenvedélytől való megszabadulásról, párkapcsolati nehézségek megoldásáról, karrier- vagy tanulási célok halogatásáról, költözés vagy munkahely változtatás lebonyolításáról stb.

Hogyan segít a tréning?

Az ÉRTÉKREND megváltoztatható és változása új lendületet ad

 • és életünk számos területére kihat, fejlődést hozhat olyan területeken, ahol eddig hiába erőlködtünk, csak egy helyben toporgott életünk vagy a szervezet működése. Ezek a gátak itt és most erőforrássá alakíthatóak, elég hozzá pár puskadördülés és néhány erős tréninggyakorlat, illetve ezen élmények tréner által vezetett, csoportos feldolgozása. 
 • Az éleslövészet önmagában felkavaró élmény, amit elképzelni se könnyű, amíg nem próbálta ki az ember. Ez a sokk hatás szükséges is ahhoz, hogy gyors és intenzív beavatkozást tudjon a tréner eszközölni a tréner a résztvevőknél, hiszen évek-évtizedek óta erősített berögződések támogatják az értékrendünket.
 • A tréning során különösen nagy erejű, értékrendet célzó tréninggyakorlatokkal dolgozunk, amik szintén önmagukban is komoly megéléseket, felismeréseket és ezáltal jelentős változásokat képesek indukálni a résztvevők életében.
 • A két módszert együtt alkalmazva lehetőség nyílik rá, hogy egyetlen nap leforgása alatt meglássuk és felismerjük az értékrendünket, megtanuljuk, hogyan lehet rajta tudatosan változtatni, sőt egy ilyen változtatást végre is hajtsunk, ami modellként a résztvevő rendelkezésére áll, hogy a továbbiakban újabb és újabb életterületeken alkalmazza a tanultakat.

Érdekelnek a részletek

Mire tanít meg a tréning?

 • ki vagyok én?
 • hogyan reagálok erős stresszhelyzetben?
 • mik a legfontosabb értékrendi pontjaim?
 • hogyan határozza meg az értékrendem a működésemet?
 • milyen értékrendi pontokkal rendelkezik a szervezet, aminek tagja vagyok?
 • hogyan tudom céljaimhoz igazítottan átalakítani az értékrendemet, illetve a cég értékrendjét?

Mennyibe Kerül?

Miben különbözik a többi oktatástól?

Gyakorlatok, játékok, szimuláció

 • Mint tréning önmagában eltér a megszokott tanulási formáktól, hiszen tapasztalati úton történő megélésre (gyakorlatokra, játékokra, szimulációra) alapozva történik meg a tudásátadás, ami lehetővé teszi az azonnali gyakorlati alkalmazást.
 • Mint önismereti tréning ahhoz ad eszközöket, hogy önmagát változtassa meg a résztvevő, ami élete több területében hozhat számára fejlődést.
 • Mint éleslövészetre is épített önismereti tréning olyan különleges élményt és olyan erős módszertant képvisel, amihez foghatóval aligha találkozott még a résztvevő…

Pontosan mit kapsz a kurzustól?

Önmagad megismerését:

értékrended megpillantása, feltárása, majd megismerésén keresztüli elfogadása, ami lehetőséget teremt a további lépések megtételéhez

Önmagad megváltoztatásának képessége:

az értékrend személyiségünk fontos része, azonban a rendszernek csak egyik alkotó eleme, amit bár kihívás megváltoztatni, mégis sokkal gyorsabban lehetséges, mint a mélyebb rétegeket. Azonban az itt elért siker segít önbizalmat szerezni, hogy érdemes folytatni az utat, különösen, hogy az értékrendi változások pozitív eredményei nagyon látványosak a külvilágnak és főként önmagunk számára!

Hatalmas élményt:

a tréning minden pillanata izgalmas és olyan élményekkel gazdagítja a résztvevőket, amihez foghatót talán még sose éltek meg életük során.

Új önmagadat:

gondolkoztál már azon, hogy milyen lehet újjászületni? Elölről kezdeni mindent? Most ezt úgy teheted meg, hogy energiával feltöltődve vesd bele magad az életedbe, mintha csak ma születtél volna, mégis minden eddigi tudásoddal és tapasztalatoddal rendelkezel, amit első életedben gyűjtöttél.

Képzés menete

A képzés pontos menete hétpecsétes titok, hiszen ez is a folyamat része, de annyit elárulhatunk, hogy a 8 órás program során több alkalommal van lehetőség fegyverekkel való ’lövöldözésre’, amit a tréningélménybe ágyazva biztosítunk a résztvevők számára. Az intenzív programot szünetek színesítik, sőt még ebédszünetet is tartunk, bár a résztvevők általában csak akkor veszik észre, hogy milyen éhesek voltak, amik az első falat a szájukba kerül, hiszen a figyelmük addig teljesen a program irányába fordult…

Jelentkezem a képzésre

A képzés ára

Befektetés saját magadba,
ami igazán megtérül

Egy összegben

99.000 Ft/fő

8 órás képzés

Jelentkezem

BNI tagoknak

10%-os kedvezményt biztosítunk

Jelentkezem

Early bird

82.000 Ft/fő

Ez mind a tiéd lesz:

 1. Önmagad megismerése
 2. Önmagad megváltoztatásának képessége
 3. Hatalmas élmény
 4. Új önmagadat

Jelentkezem

Megéri neked?

Akkor és csak akkor éri meg neked,

ha jelenlegi életed vagy a szervezet jelenlegi működése nem tökéletes…

Ha így van, akkor pár kérdéssel segítünk kiszámolni, hogy mibe kerül neked, ha kihagyod ezt a lehetőséget:

Ha nem változtatsz jelenlegi életeden, akkor

 1. mennyi pénzt nem keresel meg, amit elérhetnél?
 2. mennyibe kerül neked az a rossz működés, amit bár szeretnél, mégsem sikerül elhagyni?
 3. mit veszítesz, ha a környezetedben lévőkkel nem rendezed a kapcsolatod?
 4. mennyivel élsz rövidebb ideig, ha nem változtatsz?

Megéri, jövök a képzésre

GYIK

Összeszedtük azokat a kérdéseket, amik felmerülhetnek benned!

Mennyi időt vesz igénybe a képzés, és hogyan történik?

1 nap, szünetekkel együtt 8 óra, személyes jelenlétű tréning Budapesten

Van-e előfeltétele a képzésnek? Szükséges előzetes ismeretekkel rendelkeznem?

Nem szükséges ismeret, azonban a fegyverhasználat miatt a büntetlen előélet elvárt, illetve az epilepszia, vagy más idegrendszeri, illetve néhány szív-érrendszeri betegség fennállása kizáró okot jelent.

Mi az ÉRTÉKREND, és hogyan segíthet nekem a mindennapi életemben a megismerése?

Az értékrend olyan az idegrendszerünknek, mint egy algoritmus a számítógépek számára, automatikus üzemelést biztosít stresszhelyzetekre vagy változások kapcsán. Ahogy a számítógépes programok, úgy az értékrend is újra programozható, de ehhez ismernünk kell a régi ’programot’.

Mikor és hol zajlik a következő képzés, és hogyan jelentkezhetek rá?

Ezt a különleges tréninget alkalomszerűen tartjuk, érdemes előre jelezni érdeklődésedet, hogy semmiképp se maradj le a következő alkalomról, ami várhatóan 2024. márciusában kerül megrendezésre.

Mikor nem ajánlott a képzés?

Ha nem szeretnél gyökeres változást az életedben.

Milyen esetben javasoljátok kifejezetten ezt a tréninget?

Ez a tréning akkor és csak akkor ajánlott, ha úgy érzed: eljött a pillanat, amikor nincs más választás, lépni akarsz, változtatni akarsz. Ebben az esetben rengeteg időt és felesleges energiát takaríthatsz meg magadnak a kudarcok megélését elkerülve…

Várunk téged is,

életed nagy élményére, ahol nem csak az éleslövészettel, nem csak a tréning módszertannal, nem csak az értékrenddel, de a legfontosabb, hogy

ÖNMAGADDAL is megismerkedhetsz.

Ez a képzés megadhatja neked azt, amire már olyan régóta vágysz, hogy talán el is engedted, hogy teljesülhet…  Engedd meg magadnak a csodát!

Jelentkezem

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

A fejlődésedért vagyunk itt, és alig várjuk, hogy része lehessünk ennek az izgalmas útnak. Nincs más dolgod, mint írni nekünk és mi hamarosan válaszolunk.

Csapatunk készen áll arra, hogy segítsen a képzések kiválasztásában, időpontokban vagy akár egyedi igényekben.

Ha kérdéseid vannak, vagy szeretnél több információt kapni a képzésekről, bátran írj nekünk.


  Megértettem és elfogadtam az adatkezelési nyilvántartásban foglaltakat.

  Hírlevél feliratkozás

  Ha szeretnél értesülni a képzőközpont legfrissebb híreiről, akkor add meg neved és email címed!